ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα (Ηπειρωτική & Νησιωτική). Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.

2) Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal, μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δε συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal.

3) Με χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή  προπληρωμένων καρτών κάρτας και με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημά μας ή με παράδοση στον τόπο τον οποίο έχετε επιλέξει (με επιπλέον χρέωση των μεταφορικών εξόδων).

4) Υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αν περάσει η παραπάνω προθεσμία και δεν έχει πραγματοποιηθεί κατάθεση, τα προϊόντα παύουν να είναι δεσμευμένα για λογαριασμό σας και η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεση αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής είτε μέσω e-mail στο info@mybobo.gr, είτε τηλεφωνικά στο +30 210 9764170, ώστε να υλοποιήσουμε την παραγγελία σας. Η παραγγελία θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται από εμάς μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεση.

Alpha Bank:
Αριθμός Λογαριασμού ΙΒΑΝ: GR6301405250525002002003081
Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΣΟΥΡΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Swift code: CRBAGRAA

*Τα πιθανά τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη.

Σημαντικό: Σε περίπτωση παραλαβής από το φυσικό κατάστημα απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο αγοραστής να φέρει μαζί του την πιστωτική/χρεωστική κάρτα, όπως και κάποιο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τα στοιχεία της ταυτότητάς του (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κ.λ.π.)

Σημαντικό: Σε περίπτωση που αγοράζετε με εταιρική κάρτα, θα πρέπει το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα. Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω internet, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, δύναται να υπάρξει καθυστέρηση 3-4 εργασίμων ημερών ως προς την αποστολή, καθώς η αποστολή της παραγγελίας πραγματοποιείται αφού μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει μόνο όταν επιβεβαιωθεί ότι έχει εισπραχθεί το ποσό.

Σημαντικό: Σε συναλλαγή μέσω internet, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική – πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.